lördag 11 februari 2017

Sweet chili kyckling i Crock-Pot.

Den här kycklingen brukar jag göra på det vanliga sättet, såhär. Men givetvis måste den även testas i crock-pot. Nu hade jag inte alla ingredienser hemma så det blev en egen crock-pot variant som såklart blev kanon! ALLT verkar bli gott såhär!

4 rejäla portioner.

4 tinade kycklingfiléer
knappt 1 hel röd paprika
knappt 1 hel grön paprika
1 dl sweet chili sås

Dela kycklingen i lite mindre bitar/strimlor. Lägg i pottan tillsammans med de andra ingredienserna.


På med locket och ställ timern på 3,5 timme låg. Rör om ett par gånger, tidigast efter 2 timmar!

När det är 30 minuter kvar, ha i 
2½ msk maizena redning
1 dl vispgrädde
½ tsk salt.

Låt gå de sista 30 minuterna. Koka ris (eller vad du nu vill) under tiden.

Servera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar